Σχετικά με το Elea Hotel

Μόλις 4 χλμ μακριά από το γραφικό, εμπορικό κέντρο της χώρας (πόλη της Ζακύνθου), στην περιοχή Αργάσι θα βρείτε το όμορφο και ήσυχο συγκρότημα του ξενοδοχείου Elea!

Με μια νότα αυθεντικής Ιόνιας αύρας να πλημμυρίζει από άκρη σε άκρη το ξενοδοχείο, θα μείνετε έκπληκτοι από την καλαισθησία και τη λιτή κομψότητα του χώρου που σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ανάμεσα στα προσεγμένα έπιπλα, τους πεντακάθαρους χώρους και την αρμονία των χρωμάτων, η λειτουργικότητα κι η αισθητική αρτιότητα βρίσκουν τον πιο πρόσφορο δίαυλο έκφρασης στα πλήρως αυτοεξυπηρετούμενα δωμάτια του συγκροτήματος.

Αρτιότητα υποδομών και πληθώρα υπηρεσιών συνιστούν τους βασικούς πυλώνες εξυπηρέτησης, καθώς το συγκρότημα δείχνει να φωλιάζει τόσο αρμονικά στο γενικότερο θελκτικό πλαίσιο της μεσογειακής φύσης, αποδίδοντας έτσι το δικό του μερίδιο αρχιτεκτονικής γοητείας στο όμορφο Αργάσι.

Η μέρα σας στο Elea ξεκινάει με ένα δυναμωτικό πρωινό, στο σημείο μάλιστα που εσείς θέλετε να το απολαύσετε. Συνεχίζει στην παραλία με μακροβούτια ή θαλάσσια αθλήματα, ψώνια στα παραδοσιακά μαγαζάκια ή φαγητό σε κάποιες από τις γραφικές ταβερνούλες του Αργασίου ή ακόμα και μια μίνι εκδρομή στα περίχωρα (σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την περιοχή του Βασιλικού). Όταν επιστρέψετε στο Elea, οδηγηθείτε στην πισίνα για βουτιές ή χαλαρώστε στις ξαπλώστρες μας μαζί με ποτό ή καφέ, που θα προμηθευτείτε από το μπαρ της πισίνας. Eπιπλέον, το φιλόξενο καθιστικό σας περιμένει να περάσετε ώρες χαλάρωσης ή να σερφάρετε στο internet, μιας και διαθέτει δωρεάν Wi-Fi υποδομές.

Είναι εμφανές, λοιπόν, πως με πρώτιστο μέλημα το σεβασμό στις ανάγκες του επισκέπτη, στις εγκαταστάσεις του Elea θα έρθετε ως φιλοξενούμενος και θα φύγετε ως ένας παλιός, καρδιακός φίλος. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τόσοι πελάτες – φίλοι μας επιστρέφουν με συνέπεια τόσα χρόνια, ξανά και ξανά…

Επιλογές Διαμονής

Κριτικές Πελατών