Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Elea Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Αργάσι, του νησιού της Ζακύνθου. Μόλις 300 μέτρα από το κέντρο του Αργασίου, καταφέρνει την ίδια στιγμή να προσφέρει  έναν ήρεμο περιβάλλοντα χώρο, συνδυάζοντας τα καλύτερα και των δύο κόσμων, δίνοντας παράλληλα ελευθερία για τις καθημερινές μετακινήσεις, αφού η χρήση οχήματος δεν είναι απαραίτητη. Το Αργάσι είναι ένα ζωντανό και γεμάτο ζωή μέρος, με μια πληθώρα ανέσεων όπως εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ και κλαμπ.

Απέχει μόλις 700 μέτρα από την αμμώδη παραλία του Αργασίου, η οποία είναι γνωστή για τα ρηχά νερά της και τις οργανωμένες εγκαταστάσεις της. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου (ZTH) απέχει 5,4 χιλιόμετρα, ενώ η πόλη της Ζακύνθου και το κεντρικό λιμάνι ειναι 3,6 χιλιόμετρα μακριά.

Για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί, το χωριό Βασιλικός (περίπου στα 7 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο) είναι ένας προορισμός που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν, αφού ο συνδυασμός θάλασσας, βουνού και φυσικής ομορφιάς αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής. Ενώ, το δημοφιλές θέρετρο του Λαγανά απέχει 10χλμ. οδικώς από το ξενοδοχείο.

Η ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου, τα κοντινά θέρετρα, αλλά και το ίδιο το ξενοδοχείο Elea Hotel συνιστούν την τέλεια επιλογή για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Ζακύνθου!

Χρήσιμες Αποστάσεις

  • Παραλία Αργασίου: 700 μ
  • Κέντρο Αργασίου: 300 μ
  • Διεθνής Αερολιμένας Ζακύνθου (ZTH): 5.4 χλμ
  • Πόλη και Λιμάνι Ζακύνθου: 3.6 χλμ
  • Βασιλικός: 7 χλμ
  • Λαγανάς: 10 χλμ
 Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel Ξενοδοχείο Elea Hotel

Κριτικές Πελατών